Betin

Betin е бранд за спортни залози, който е управляван от Logispin GmbH. Компанията е създадена през 2010 г. и работи под австрийска юрисдикция. Това на практика означава, че всички, с изключение на френските и американските клиенти, могат да се присъединят към този изключително интересен букмейкър и да имат възможност да залагат при едни от най- добрите коефициенти в света.

Букмейкърът предлага бонус за своите нови клиенти, който е в размер на 50% за суми до 80 евро. Бързите плащания и депозити са също една от другите добрите страни на компанията.

 

Линк към сайта:  www.betin.com

Избор

Букмейкърът предлага страхотен избор от възможности за залог и покрива всички известни събития. На всяко отделно събитие можете да заложите на много неща, сред които са 1Х2, двоен шанс, брой голове, Гол/Гол-Няма гол, Равенство няма залог,Първо полувреме – Краен резултат, Точен резултат, Хендикап, Брой голове за отбор, Първи отбелязал тим и Последен отбелязал тим. Наличните спортове към момента са: Американски футбол, лека атлетика, бадминтон, бейзбол, баскетбол, бокс, крикет, колоездене, дартс, хокей, моторни спортове, плувни спортове, ръгби, снукър, зимни спортове и, разбира се, тенис, волейбол и футбол.

Сайт

Букмейкърът има много изчистен сайт, който показва обзор на всички предстоящи събития на началната си страница, а менюто със спортовете е от лявата страва. Единственото нещо, което може да ви потрябва и липсва, е опцията за търсене. Сайтът зарежда изключително бързо, а поставянето на залози става също толкова лесно.

Сайта на betin.com

Коефициенти

Betin са много щедри с техните коефициенти и често техните предложения са най- добрите на пазара. Въпреки че има и много други причини, поради които трябва да се регистрирате в този букмейкър, качеството на коефициентите им е сред основните от тях. Ставките са най- добри при големите турнири, но това като цяло важи за почти всеки букмейкър.

На живо

Бетин предлага залози на живо на различни събития. Всички големи събития са покрити, а графикът дори включва бадминтон, ръгби и футбол от долните дивизии. Към тях прибавяме и всички популярни събития и спортове, разбира се. Залозите на живо също предлагат много конкурентни коефициенти.

Бетин залози на живо

Транзакции

Има само няколко възможности за депозити и тегления, но ако искате да използвате от вашите Виза, Мънибуукърс, PaySafeCard, Ukash или PostePay, то значи нямате никакъв проблем. Всички депозити стават моментално, а изплащанията на печалбите се обработват много бързо, така че ще получите парите си преди да се усетите. betin-payment

Поддръжка

Ако имате нужда от помощ или имате някакви въпроси, винаги можете да се свържете с екипа по поддържката на Betin по електронна поща, телефон или вътрешни съобщения в сайта за титуляри на сметки. Ако вече имате сметка в букмейкъра, най- добре е да се свържете чрез вътрешната им система, защото тогава ще получите най- бърз отговор на вашите запитвания. Това става след като се логнете и цъкнете на “Съобщения” от менюто “Моят акаунт”

Работно време на поддръжката

Хелпдеск-а на Бетин предлага поддръжка всеки ден от седмицата в следните часове:

– Събота до четвъртък от 10:30 до 22:00 ч.
– Петък от 10:30 до 18:30 ч.

 

Други букмейкъри за България:
Sportingbet
Bet365